Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fortsetter Sjøvegan-etterforskning

Jakten på den som drepte Marie-Louise Bendiktsen (59) i Sjøvegan i Troms for snart to år siden fortsetter, til tross for nedslående resultater fra DNA-testing av nærmere 1900 hårprøver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etterforskningsledelsen og Kripos bestemte seg onsdag for å fortsette etterforskningen etter et møte på Salangen lensmannskontor.

Politiinspektør Frode Karlsen opplyser til NRK at etterforskerne ikke har gitt opp å finne drapsmannen.

Marie-Louise Bendiktsen ble funnet drept i sitt nedbrente hjem i Sjøvegan i juli 1998. Etterforskningen har vært en av de mest spesielle og omfattende i norsk kriminalhistorie.

I alt 1.889 hårprøver av menn som har beveget seg i området er tatt og DNA-analysert opp mot funn av biologiske spor på den drepte.

Over 10.000 bevegelser i Sjøvegan sentrum er kartlagt, uten at politiet har noen mistenkte i saken.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling