Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fortsetter søk etter savnet kvinne i Vik i dag

Savnet siden lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag fortsetter politiet søket etter den 46 år gamle kvinnen som forsvant etter et pubbesøk i Vik lørdag. Samtidig bes alle som var i området, om å melde seg til politiet.

Kvinnen ble sist sett ved puben Dampen i Vik i Sogn og Fjordane kort tid etter klokka to natt til lørdag, men der stopper alle spor. For å få oversikt ønsker politiet å kartlegge alle som var i Vik sentrum denne natten.

- Vi vil snakke med samtlige, sier operasjonsleder Bjarte Næss i Sogn og Fjordane politidistrikt til BA.

Fortsetter søket I løpet av søndagen deltok over 120 personer i søket etter kvinnen. 3.800 mål ble undersøkt uten at det ble gjort noen funn. Dermed gjenopptas søket mandag.

- Vi må starte opp igjen og søke over noen få områder vi ikke har vært på. Samtidig fortsetter søk i sjø, sa operasjonsleder Bjarte Næss i Sogn og Fjordane politidistrikt til BA søndag kveld.

Rundt klokka 4.30 natt til mandag opplyser operasjonssentralen i Sogn og Fjordane politidistrikt til NTB at det ikke er noe nytt i saken.

Gikk tilbake Kvinnen var iført grå jakke og grå bukse da hun sist ble sett. Hennes ektemann har forklart til politiet at de to hadde vært ute i Vik sentrum sammen, men at de ikke gikk sammen tilbake til campingplassen som de bodde på. Lørdag formiddag meldte han henne savnet.

Den savnede kvinnen var en del av et reisefølge på rundt ti personer. Hun forlot stedet rundt klokken 1.45 i følge med en mann fra reisefølget, sier eieren av utestedet Dampen, Kari Ann Husebø, til Bergens Tidende.

Lensmann Ove Andersen i Vik sier til avisen at noen har observert at kvinnen kom tilbake til området ved puben etter dette.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!