SIKTET: Den 25 år gamle mannen er siktet for drapet på sin tre år gamle stedatter. Han varslet selv politiet om at hun var forsvunnet. Foto: Politiet
SIKTET: Den 25 år gamle mannen er siktet for drapet på sin tre år gamle stedatter. Han varslet selv politiet om at hun var forsvunnet. Foto: PolitietVis mer

Fortvilet ringte han politiet, og var hysterisk fordi Jordan (3) var borte. Alt kan ha vært en stor løgn

Nå er han siktet for drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var mandag telefonen ringte hos nødsentralen i delstaten North Carolina. Mannen som ringte inn var fortvilet og hysterisk fordi stedatteren hans på tre år hadde forsvunnet.

- Jeg tok bare en liten blund, og da jeg våknet var hun borte. Jeg kan ikke finne henne noen steder, sa han ifølge Washington Post.

Kort tid etterpå var letemannskaper på plass. Et omfattende søk ble igangsatt, og tirsdag ble den tre år gamle jenta funnet død snaue 500 meter fra hjemmet sitt.

En liten time etter funnet, ble stefaren arrestert. Han er nå siktet for overlagt drap.

Stor leteaksjon

I nesten 19 timer lette politiet og flere hundre frivillige etter den tre år gamle jenta. De finkjemmet skogsområdet rundt familiens hjem like ved Bessemer City i håp om å finne henne i live.

Den 25 år gamle stefaren, som er politiets hovedmistenkte i saken, lot seg også intervjue av flere medier mens leteaksjonen pågikk.

Til WSOC-TV sa han at det hele «føltes som en vond drøm».

Har bevis

Tirsdag morgen ble liket av jenta funnet. Det var pakket inn i et laken, og på en pressekonferanse senere samme dag gjorte politisjef Joseph Ramey det klart at 25-åringen ville bli siktet for overlagt drap.

Ramey kunne ikke si noe om dødsårsaken eller hvorvidt hun var begravd, men anslo at hun da hadde vært død i et sted mellom 24 og 36 timer.

Han kunne også fortelle at liket etter alle solemerker hadde blitt flyttet ut i skogen.

Han ville derimot ikke si hvilke bevis som knyttet 25-åringen til drapet, men at de hadde «informasjon de mener beviser at han er skyld i hennes død».

- Kan ikke tro det

Søsteren til den drapssiktede forteller til lokalavisa Gaston Gazette at hun ikke kan forstå at broren har tatt livet av stedatteren.

- Han snakket alltid om dem med så mye kjærlighet. Hver gang jeg snakket med ham, handlet det om jentene og alt han gjorde med dem, sier hun.

- Jeg kan ikke tro at han gjort noe med vilje. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og jeg vet ikke hva jeg skal tro.