Donald Trump

Forvandling vekker oppsikt

Den tidligere amerikanske presidenten har tatt flere grep etter at han måtte forlate Det hvite hus

GREP: Donald Trump har tatt grep etter at han måtte forlate Det hvite hus. Her fra en tale han holdt 28. mars. Foto: Octavio Jones/ Reuters / NTB
GREP: Donald Trump har tatt grep etter at han måtte forlate Det hvite hus. Her fra en tale han holdt 28. mars. Foto: Octavio Jones/ Reuters / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått tre måneder siden Donald Trump måtte pakke sakene sine og forlate Det hvite hus. Joe Biden vant som kjent valget, selv om Trump selv ikke ville erkjenne valgnederlaget.

Etter å ha forlatt Washington D.C. flyttet 74-åringen til sitt Florida-landsted Mar-a-Lago. Som så ofte før med Trump, skjedde ikke det helt knirkefritt. Naboene ved landstedet ville nemlig ikke ha ekspresidenten boende der.

En lang og bitter strid mellom Trump og naboene hans fikk til slutt en foreløpig slutt; byrådet i Palm Beach besluttet å la ham bli boende på den 69 mål store eiendommen, på tross av at naboer krevde ham kastet ut.

Tatt grep

Flere har tidligere reagert på vekta til den tidligere presidenten. I starten av 2020 offentliggjorde Det hvite hus en helseattest som viste at mannen med 192 centimeter på strømpelesten veide 110 kilo.

Det betydde at han hadde en BMI på 29,8, som betegnes som overvektig. Det skal ifølge en av Trumps rådgivere ikke lenger være tilfelle.

En av Trumps rådgivere sier til Businessinsider.com at Trump har gått ned i vekt etter at han var ferdig som president.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer