Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forventer at det jobbes med utlevering parallelt

Sier Harald Tom Nesvik, parlamentarisk leder i Fremskrittspartiet.

KREKAR-SAKEN Harald Tom Nesvik, leder for Frekskrittspartiets stortingspolitikere, slår seg ikke til ro med at mulla Krekar tvangsflyttes til Sør-Trøndelag. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
KREKAR-SAKEN Harald Tom Nesvik, leder for Frekskrittspartiets stortingspolitikere, slår seg ikke til ro med at mulla Krekar tvangsflyttes til Sør-Trøndelag. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Jeg har sett vedtaket om at mulla Krekar skal bosettes på Kyrksæterøra, sier Harald Tom Nesvik, som leder Fremskrittspartiets stortingsgruppe.
- Dette er så vidt meg bekjent så langt regjeringen kan komme i dag, sier han.

Nok ressurser Nesvik legger til:
- Men jeg forventer at regjeringen jobber parallelt med å få til en utleveringsavtale som gjør at vi kan få denne personen ut av Norge så raskt som mulig, sier Harald T. Nesvik.

- Jeg forventer også at det stilles nok ressurser til rådighet for at man har tilstrekkelig kontroll på hva Krekar gjør mens han bor i Norge, sier Nesvik.

Full kontroll Fremskrittspartiets parlamentariske leder vil ikke gå inn på hvilke kostnader som utløses ved å tvangsflytte mulla Krekar fra Oslo til Sør-Trøndelag.

- Det viktigste nå er å ha kontroll på denne personen. Jeg kjenner ikke til detaljene om Krekar betaler for sin egen bolig eller hvordan kostnadene fordeles, sier Harald Tom Nesvik.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media