Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forventer normal togtrafikk tirsdag morgen

Tre av fire spor åpnet igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre av fire spor forbi Skøyen var åpnet mandag kveld. Jernbaneverket forventer at trafikken går som normalt tirsdag morgen.

- Det fjerde sporet håper vi å få på plass i løpet av natten så det er åpent til morgenrushet sier Arvid Bårdstu, vakthavende informasjonssjef i Jernbaneverket, til NTB rett før klokken 22 mandag.

All togtrafikk mellom Oslo S og Lysaker ble mandag ettermiddag innstilt som følge av feil etter brann i en ledning ved Skøyen. Dette skapte trøbbel for mellom 30.000 og 50.000 togpendlerne som skulle hjem fra jobb.

Les også: Krever forklaring etter togkaos

Ved 17.40-tiden ble ett spor åpnet og dermed kom noe trafikk i gang igjen før kapasiteten ble utvidet til ytterligere tre spor senere på kvelden.

Togstansen mandag kommer bare få dager etter at det var problemer på samme sted. Onsdag i forrige uke var det en ødelagt kjøreledning ved Skøyen stasjon som skapte trøbbel for togtrafikken.

NTB

SIGNALFEIL: Men nå er tre av fire spor på Skøyen stasjon åpnet igjen. Foto: Bjørn Sigurdsøn/Scanpix
SIGNALFEIL: Men nå er tre av fire spor på Skøyen stasjon åpnet igjen. Foto: Bjørn Sigurdsøn/Scanpix Vis mer
KAOS I DAG: All togtrafikk mellom Oslo S og Lysaker ble mandag ettermiddag innstilt som følge av feil med signalanlegget på Skøyen. NSB satte inn busser på strekningen mellom Oslo S og Lysaker etter at en feil med signalanlegget stanset togtrafikken.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media