Forvirring rundt Siv Jensens «skisse»

Skissen som Siv Jensen legger fram for Frps landsstyre nå er ikke forhåndsgodkjent av alle regjeringspartnerne, forteller kilder til Dagbladet.

BOMPENGER: Siv Jensen bekrefter til Dagbladet at hun presenterer en skisse til løsning på dagens landsstyremøte. Video: Jørgen Gilbrant Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fremskrittspartiet holder nå landsstyremøte der Siv Jensen legger fram det hun kaller en skisse til løsning på bompengeforhandlingene i regjeringen.

- Nå skal jeg legge fram en skisse, og gå igjennom den. Jeg gleder meg veldig til å diskutere med partikollegene, sa Siv Jensen til Dagbladet da hun ankom Tostrupgården og Frp's partikontor i Oslo sentrum.

På spørsmål om hva skissen består i, svarer hun:

- Det er et forslag til skisse til en enighet mellom de fire partiene

- Ingen skisse

Men det foreligger ingen endelig «skisse» til løsning som er godkjent eller akseptert av alle de tre andre regjeringspartiene, ifølge kilder Dagbladet har snakket med.

De regner med at skissen mer er en oppsummering av hvor langt forhandlingene har kommet til nå og en løypemelding om hva Frp realistisk sett vil kunne oppnå dersom de sluttføres.

De fire partilederne i regjering skal imidlertid være kjent med innholdet i det Siv Jensen legger fram.

På spørsmål om Høyre har sett eller akseptert skissen som Siv Jensen legger fram, svarer Erna Solbergs statssekretær Rune Alstadsæter som følger:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer