Foss-partner sa nei

TRONDHEIM (Dagbladet): Per-Kristian Foss er eneste gjest fra det offisielle Norge som stiller uten sin partner i Märtha og Aris bryllup. Jan Erik Knarbakk drar i stedet på jobb i Cannes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har kommet til at jeg bør prioritere arbeidet foran fornøyelsen, sier Jan Erik Knarbakk, som i januar i år inngikk partnerskap med finansministeren.

- Det er vel ikke mange som takker nei til en slik innbydelse?

- Nei, det hadde vært hyggelig å være med i Trondheim. Det blir sikkert en fin og stilfull feiring, som det utvilsomt ville vært en opplevelse å delta i. Men jeg er dessverre bortreist i utlandet i dagene før og under selve feiringen, sier Knarbakk til Dagbladet.

Han er konsernsjef i Schibsted, og har som en av sine arbeidsoppgaver å ivareta konsernets eierinteresser som styremedlem i et filmdistribusjonsselskap.

- Styret i selskapet besluttet før Slottet fastsatte dagen for prinsessebryllupet, å legge et todagers møte til filmfestivalen i Cannes, som ikke er noen uvesentlig samling for et selskap av den typen. Det er et møte som ikke kan flyttes på.

- Er du litt lei deg for dette?

- Ja, jeg hadde ikke hatt noe som helst imot å være med under bryllupet. For det første tror jeg det blir en flott og stilfull feiring, og som trønder selv, så synes jeg jo det er veldig gjevt at det skjer i Trondheim, sier Knarbakk.

- Men jeg tror jo på den annen side at min partner klarer seg utmerket uten meg, legger han til.

TAKKET NEI: Jan Erik Knarbakk takket nei til invitasjonen til å komme i Märtha og Aris bryllup. Dermed må hans partner, finansminister Per-Kristian Foss, gå alene.