Fotballbane til fem mill. skylt bort av flommen - to dager før åpningen

Nå ligger dekket som en trekkspill i hjørnet av banen. - Jeg var nesten på gråten da jeg så ødeleggelsene, sier fotballederen.

PRAKTANLEGG: To dager før åpningen forsvant det nye fotballanlegget i flommen. Foto: OLVE MORKEN
PRAKTANLEGG: To dager før åpningen forsvant det nye fotballanlegget i flommen. Foto: OLVE MORKEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det ser helt forferdelig ut. Hele bygda gledet seg til åpningen på torsdag, forteller leder i fotballgruppa til Ålen IL, Johnny Hansen til Dagbladet.

I dag tidlig var hele banen dekket av vann etter at elva Gaula flommet over sine bredder. Nå ligger det nye kunstgressdekket som et trekkspill i hjørnet av banen. Det var Adressa.no som først skrev om fotballbanen tidligere i ettermiddag.

Siste finpuss mandag Siste finpuss på anlegget ble gjort mandag, og idrettslaget skulle feire den offisielle åpningen med folkefest torsdag. De ventet besøk av Norges Fotballforbund, Trøndelag Fotballkrets, en rekke politikere og sine sponsorer.  - Det blir det ingenting av. Alt er vasket bort. Det hele er et tragisk syn. Jeg var nesten på gråten da jeg så ødeleggelsene, sier Hansen.

Viktigst å redde folk Han legger til at selv om det vil ta tid, kan banen repeareres. Det viktigste var å redde mennesker fra husene sine da flomvannet stod som verst på.

- Mye av arbeidet med banen er gjort på dugnad, de timene får vi aldri igjen. Men det blir sannsynligvis ikke noe økonomisk tap for oss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer