FRAKTET TIL LEGEVAKTA:  En person ble fraktet til legevakta etter at fotballpøbler barket sammen i Stortingsgata ved Saga kino i natt. Foto: Benjamin Bakken/KRIMFOTO
FRAKTET TIL LEGEVAKTA: En person ble fraktet til legevakta etter at fotballpøbler barket sammen i Stortingsgata ved Saga kino i natt. Foto: Benjamin Bakken/KRIMFOTOVis mer

- Fotballbråk over hele byen i hele natt

Sju anholdt etter en rekke slåsskamper i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): En mindre gruppe fotballpøbler fra Lyn og Vålerenga har slåss og bråket i Oslo sentrum gjennom hele natta.

- De har slåss og bråka over hele byen i hele natt, sier en lett irritert operasjonsleder Finn Belle ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet har måttet rykke ut for å roe gemyttene en rekke ganger: Den mest alvorlige hendelsen fant sted i Stortingsgata litt over klokken 3. Her ble sju personer hentet inn av politiet etter et masseslagsmål. Én person måtte til legevakta etter å ha fått et kutt i hodet.

Øyenvitner forteller til Dagbladet at «det så ganske stygt ut».

- Han måtte inn på legevakta for å få behandling for et kutt, men det var ikke alvorlig. Deretter havnet han i arresten, sier operasjonslederen.

De sju innbrakte er siktet for ordensforstyrrelse.

Ifølge operasjonslederen var det ikke mange som deltok i slåsskampene, men en mindre gruppe som var veldig aktive.

- Jeg tror vi fikk med oss kjernen, sier han.