Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fotballfesten

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Maken til fotballfest er det få som kan huske. Avslutningen på årets Tippeliga ble en thriller. Etter 26 serieomganger var det ett mål som skilte Rosenborg og Vålerenga. Titusener av mennesker holdt pusten til siste minutt, for slik det utviklet seg på de to fullsatte hovedarenaene, Lerkendal og Ullevaal, var det ingen gitt å spå vinner så lenge det hele sto på. Men det enorme publikumsengasjementet, med spillernes innsats og med spenningen ble kvelden til et gyllent øyeblikk i norsk fotballhistorie.

Rosenborg klarte det igjen, og vi slutter oss selvsagt til gratulantene. Selv om Frode Johnsen scoret tre mål, er det nok mange som har lyst til å sende en ekstra blomsterbukett til Ola By Rise. Hans lojalitet til klubben ble redningen og like mange undrer seg trolig over at seieren blir hans ufrivillige avskjed. Vålerenga vant sølv, og årets prestasjon har gitt fornyet håp til Oslo-fotballen. Det er også en glede vi tar med oss fra gårsdagens store nasjonale fotballfest.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media