Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fotballkjendis voldtekts-siktet

En tidligere landslagsspiller er siktet for voldtekt, ulovlig frihetsberøvelse og vold. Men han ble løslatt fra varetekt for å dra til USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fotballspilleren ble varetektsfengslet i fire uker siktet for flere alvorlige forhold, blant annet voldtekt, melder VG.

Men etter bare to dager i varetekt ble mannen løslatt for å dra til USA, angivelig i forbindelse med en jobb.

- At han oppholder seg utenlands, er et surrogat til varetektsfengsling, og det er noe vi alltid skal bestrebe. Dersom han skulle returnere etter kort tid, må dette vurderes på nytt, sier påtaleansvarlig i det aktuelle politidistriktet til VG.

Mannen har vært proffspiller i utlandet i flere perioder, og ble rikskjendis da han debuterte på landslaget, skriver avisa.

Voldtekt

Idrettsmannen er siktet for flere alvorlige forhold, blant annet skal han ha voldtatt kona i november i fjor. Han er også siktet for frihetsberøvelse, men det er uklart hvem som var offeret.

Mannen ble pågrepet 20. januar siktet for vold mot en slektning og voldtekt. Ifølge VG nekter han straffskyld for voldtekten.

- Han er løslatt. Noe mer har jeg ikke å si, sier advokaten som forsvarte idrettskjendisen i forhørsretten til VG. Advokaten er ikke lenger forsvarer for idrettskjendisen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!