Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fotgjenger døde etter påkjørsel ved lufthavn Torp

- Det var veldig mørkt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann døde etter at han ble påkjørt av en bil i mørket like ved Sandefjord lufthavn Torp natt til lørdag.

- Lege har bekreftet at den påkjørte personen er død, opplyser operasjonsleder Kjetil Indahl i Vestfold politidistrikt.

AMK varslet politiet om påkjørselen i Torpveien mellom Fokserød og flyplassen klokka 3.13, og ulykken skal ha skjedd kort tid før dette. Ambulansepersonell drev livreddende førstehjelp på stedet, men livet til den påkjørte mannen sto ikke til å redde.

- Påkjørselen skjedde på veien ut til flyplassen, på et område hvor det ikke er noe gangfelt. Bilføreren var på vei hjem fra jobb og kjørte plutselig på en fotgjenger. Det var veldig mørkt, sier operasjonslederen.

Han opplyser at politiet tok opp forklaring av bilføreren samtidig som det ble drivet livreddende førstehjelp på den påkjørte mannen.

- Føreren er i utgangspunktet mistenkt, så vi har ham i vår forvaring. Vi driver undersøkelser på stedet, sier Indahl.

Et Sea King-helikopter fra Hovedredningssentralen Sør-Norge ble sendt til stedet for eventuelt å fly den skadde til Oslo.

Det var ingen vitner til ulykken, og politiet kjenner ikke identiteten til mannen som ble påkjørt.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling