Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fotgjenger omkom i ulykke

- Uklart om sjåføren merket noe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 81 år gammel mannlig fotgjenger ble påkjørt og drept av en tankbil på en parkeringsplass i Ulvenveien i Oslo i ettermiddag.

Politiet vet ennå ikke hva som er årsaken til dødsulykken.

- Vi vet ikke hendelsesforløpet. Nå har vi fått tak i sjåføren, men det er uklart om han i det hele tatt merket noe, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Ulykken skjedde på en parkeringsplass ved noen blokker. Tankbilen skulle levere olje i området. Sjåføren kjørte videre etter ulykken.

Politiet har ennå ikke avhørt sjåføren, men det vil skje i løpet av kvelden.
- Han vil bli avhørt, men det er ingen grunn til å tro at han gjorde det med vilje, sier Grøttum,

Politiet brukte en times tid på å få tak i sjåføren.

Mannen  fikk alvorlige hodeskader etter påkjørselen og døde på stedet. Politiet ble varslet av AMK klokken 1543 i ettermiddag.

OMKOM PÅ STEDET: 81-åringen fikk store hodeskader og ble erklært død på stedet. Politiet foretok undersøkelser på ulykkesstedet for om mulig sikre seg bevismateriale. Foto: SCANPIX
OMKOM PÅ STEDET: 81-åringen fikk store hodeskader og ble erklært død på stedet. Politiet foretok undersøkelser på ulykkesstedet for om mulig sikre seg bevismateriale. Foto: SCANPIX Vis mer
OMKOM PÅ STEDET: 81-åringen fikk store hodeskader og ble erklært død på stedet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!