PÅKJØRT: En fotgjenger ble natt til lørdag påkjørt av en politipatrulje i Trondheim. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
PÅKJØRT: En fotgjenger ble natt til lørdag påkjørt av en politipatrulje i Trondheim. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

Fotgjenger påkjørt av politipatrulje

Var under utrykning. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 22 år gamle mannen som ble påkjørt av en politipatrulje under utrykning i Trondheim natt til lørdag, er ikke alvorlig skadd.

- Det er ikke snakk om noen livstruende skader. Det skal være bruddskader, men ikke noe alvorlig, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i Trøndelag politidistrikt til NTB lørdag morgen.

Fotgjengeren var ved bevissthet da han ble kjørt til St. Olavs hospital etter ulykken som skjedde i Holtermannsvegen sør for Trondheim sentrum.

Spesialenheten for politisaker er rutinemessig varslet og vil etterforske ulykken som politiet fikk melding om klokka 4.20.

- Det er opprettet en sak på dette. Kriminalteknikerne har vært ute og gjort åstedsundersøkelser. Spesialenheten er varslet og vil følge opp saken, bekrefter operasjonslederen.

NTB.