Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fotograf funnet på Cuba

Aftenpostens fotograf Rolf M. Aagaard ble i kveld norsk tid oppsporet på et lokalt sykehus på Cuba. Aagaard blir utskrevet fra sykehuset i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg kan bekrefte at jeg har snakket med ham i ettermiddag, og at han har det bra. Han kommer til å reise hjem senere i uka, sier en svensk diplomat på Cuba til NTB. Han vet ikke hva slags sykdom Aagaard led av.

Det var den svenske konsulen på Cuba som sporet opp Aagaard på et lokalt sykehus. Han skal ha fått et illebefinnende på flyplassen på vei hjem, og hadde ikke mulighet til å melde fra til familien hvor han var, opplyser Aftenposten.

Aagaard skulle reist fra Havana torsdag, med mellomlanding i Paris fredag. Men billettene ble ikke brukt.

Den erfarne Aftenposten-fotografen ble i helgen meldt savnet etter at han ikke kom hjem fra en tre uker lang stipendreise på Cuba.

Redaktørene Kjell Harberg og Per Egil Hegge i Aftenposten var mandag morgen på vei til Cuba for å bistå i letingen etter den 54 år gamle fotografen. Etter det NTB får opplyst snudde de i Madrid da de fikk melding om at Aagaard var funnet. Fotografen ble også etterlyst av Kripos via Interpol.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media