Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fotografen tok det perfekte frierbildet - nå prøver han desperat å finne paret

Tipsene strømmer inn, men ingen har klart å spore dem opp.

KNIPSET FRIERIET: Fotografen Matthew Dippel var i nasjonalparken Yosemite da han knipset det utrolige bildet som går verden rundt. Nå går han ut på sosiale medier, og nasjonalt fjernsyn, for å komme i kontakt med paret som er avbildet. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alt lå til rette for det perfekte bildet. Lyset, omgivelsene og stemningen ved Taft Point i Yosemite i California var som tatt ut fra en film. Matt Dippel hadde funnet den ultimate posisjonen for å sikre seg et bilde av en kamerat. Men plutselig fanget et helt annet øyeblikk fotografens oppmerksomhet.

På en klippe like bortenfor gikk en mann ned på kne foran sin kjære. Hva hun svarte, var det ifølge Dippel ikke lett å se. Men de omfavnet hverandre etterpå, så han antar at det gikk som planlagt, skriver CNN.

Selv om nasjonalparken er et populært sted å fri, er det få som sitter igjen med et så vakkert bilde som det Dippel tok av det romantiske øyeblikket. Det er bare ett problem - han aner ikke hvem de to er.

Full forvirring

- Jeg løp bort til der de sto, for å prøve å finne ut hvem de var. Etter å ha spurt minst 20 personer, var det ingen av dem som visste hvem det kunne være, sier Dippel til CNN.

Forvirringen ble ikke mindre av at det var tre eller fire andre ektepar på stedet, for å ta bryllupsbilder. Til slutt måtte fotografen innse at paret han hadde tatt bilde av var som sunket i jorda.

Bildet var imidlertid så spesielt at da Dippel noen dager senere kom hjem, bestemte han seg for å ta opp igjen jakten. Bildet ble postet på Facebook, hvor fotografen ba om hjelp til å spore dem opp.

- Ok internett, jeg trenger din hjelp. Hjelp meg å finne disse to, skriver Dippel.

FRIERI: Amerikanske Seth Dixon hadde ventet lenge på å fri til kjæresten. Nå har filmen av frieriet gått viralt - og ikke fordi frieriet gikk som planlagt. Video: KMBC / CNN. Vis mer

Vil gi det i gave

Innlegget har fått en enorm spredning, og er delt nesten 17 000 ganger. Men selv om forslagene og hjelpen har strømmet til i form av tips og bilder av hvem det kan være, er det fremdeles ingen som har klart å løse mysteriet. Men skulle paret dukke opp til slutt, har fotografen planen klar.

- Jeg kommer nok til å forstørre bildet og gi det til dem i gave. Jeg bare håper å finne dem så de kan få bildet, for det ble veldig kult. Og selvsagt er det et spesielt øyeblikk for dem, sier fotografen til CNN.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!