LANGVARIG KRANGEL: Tirsdag denne uka gjorde Donald Trump det klart at han ikke kom til å stille i Fox News' TV-debatt natt til fredag. Bakgrunnen er en konflikt som oppsto etter en debatt i august i fjor, hvor journalist Megyn Kelly - som også ledet torsdagens debatt - stilte Trump tøffe spørsmål. Foto: AP / NTB Scanpix
LANGVARIG KRANGEL: Tirsdag denne uka gjorde Donald Trump det klart at han ikke kom til å stille i Fox News' TV-debatt natt til fredag. Bakgrunnen er en konflikt som oppsto etter en debatt i august i fjor, hvor journalist Megyn Kelly - som også ledet torsdagens debatt - stilte Trump tøffe spørsmål. Foto: AP / NTB ScanpixVis mer

Fox News: Trump krevde 5 millioner dollar for å stille i debatt

TV-kanalen Fox News hevder Donald Trump krevde 5 millioner dollar for å stille i torsdagens debatt mellom de republikanske presidentkandidatene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Omtrent samtidig som debatten rullet på TV-skjermene - uten Donald Trump - sendte TV-kanalen ut en pressemelding til flere amerikanske medier hvor den hevder at Trump krevde 5 millioner dollar for å stille i debatten.

- Trump tilbød seg å stille i debatten under betingelsen om at Fox News bidrar med 5 millioner dollar til hans veldedige formål. Vi forklarte at det ikke er mulig, skriver selskapet.

Det var tirsdag at Trump gjorde det klart at han ikke kom til å stille i debatten. Bakgrunnen er en konflikt som oppsto etter en debatt i august i fjor, hvor journalist Megyn Kelly - som også leder torsdagens debatt - stilte Trump tøffe spørsmål.

I stedet for å delta i debatten var Trump vert for et arrangement til inntekt for krigsveteraner.

Trump har tidligere sagt at han kunne komme til å kreve 5 millioner dollar, tilsvarende 43 millioner kroner, for å stille til debatt hos Fox News.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram