SMILTE I RETTEN: Amanda Knox  eller «Foxy Knoxy» som hun også kalles, var tilsynelatende blid og fornøyd da hun møtte i italiensk rett. Foro: REUTERS/Daniele La Monaca/SCANPIX
SMILTE I RETTEN: Amanda Knox eller «Foxy Knoxy» som hun også kalles, var tilsynelatende blid og fornøyd da hun møtte i italiensk rett. Foro: REUTERS/Daniele La Monaca/SCANPIXVis mer

«Foxy Knoxy» i retten

Tiltalt for drapet på Meredith Kercher.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En student fra USA og hennes tidligere kjæreste står for retten i Italia, anklaget for å ha drept den amerikanske kvinnens romkamerat. Britiske Mereditsh Kercher ble funnet stukket til døde i november 2007.


Amanda Knox og ekskjæreste Raffaele Sollecito er siktet for drap på og grov seksuell mishandling av Kercher, men nekter begge for å ha gjort noe galt. Rettssaken mot dem ble innledet i universitetsbyen Perugia i de midtre delene av Italia fredag.


Dommer Giancarlo Massei avviste en anmodning fra Kerchers etterlatte om at rettssaken måtte gå for åpne dører, men forbød fjernsynsopptak i retten. Etter et kort innledende møte fredag ble den videre behandlingen av saken utsatt til 6. februar.

(NTB)