Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fpu-ledelsen i Akershus suspendert

- Dette er skattebetalernes penger, sier Fpu-leder Trond Birkedal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sentralstyret i Fremskrittspartiet har suspendert samtlige styremedlemmer i ungdomspartiet i Akershus etter mistanker om underslag.

Det kommer fram i en artikkel i Romerikes Blad (RB).

En revisor går nå gjennom regnskapet til ungdomslaget.

- Rot med bilag

- Jeg fikk skriftlig beskjed om at styret rutinemessig er suspendert på grunn av mistanke om underslag, bekrefter styremedlem Christian Svensen i Akershus Fpu overfor RB.

Rot, mangler med bilag og penger brukt uten godkjenning er ifølge Svendsen opphavet til mistanken.

Lokallaget er nå satt under administrasjon av sentralstyret i Frp. Lokallagsleder Nina Kolberg Didriksen ønsker ikke å uttale seg til avisen.

- Skattebetalernes penger

VIL HA ALLE KORT PÅ BORDET: Fpu-leder Trond Birkedal og sentralstyret i Frp har suspendert styremedlemmene i ungdomspartiet i Akershus. Foto: Scanpix
VIL HA ALLE KORT PÅ BORDET: Fpu-leder Trond Birkedal og sentralstyret i Frp har suspendert styremedlemmene i ungdomspartiet i Akershus. Foto: Scanpix Vis mer

Fpu Akershus disponerer cirka 300.000 kroner årlig. To personer har hatt myndighet til å foreta bankuttak på vegne av ungdomslaget, og pengene brukes normalt til kontorleie, deltakelse på kurs og konferanser, samt generell drift.

FpU-leder Trond Birkedal vil nå ha alle fakta på bordet:

- Dette er skattebetalernes penger, og vi har et overordnet ansvar for at disse pengene blir brukt på riktig måte. Derfor ønsker vi å finne ut mer om regnskapet til lokallaget i Akershus, sier FpU-lederen til RB.

image: Fpu-ledelsen i Akershus suspendert
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media