Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- FpU måtte gripe inn overfor Leirstein på ungdomsleir

Skal ha satt et eget stabsmedlem for å følge med på ham.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): FpU sluttet å invitere eks-topper til gratis leir etter at en beruset Ulf Leirstein skal ha fått advarsler og blitt bedt om å forlate hytta til en kvinnelig deltager under partiets ungdomsleir, melder Aftenposten.

Hendelsen skal ha funnet sted i 2012, da Leirstein var 39 år gammel og bekreftes av daværende generalsekretær i FpU, Espen Teigen, i dag rådgiver for Sylvi Listhaug.

Mats Ulseth Ramo sier til Aftenposten at det ble satt et eget stabsmedlem for å bare følge med på Leirstein på leiren.

Ramo er i dag styrerepresentant for Frp i Trondheim, men var en del av staben på leiren i 2012.

Leirstein mener framstillingen er feil og sier til avisa at han bare forsøkte å hjelpe ei jente som ville bytte rom.

- Det kan godt hende jeg har sittet på fest og vært pågående, men det er vel ikke ulovlig. Hadde det vært ille, ville det vært et varsel på meg, sier Leirstein til Aftenposten.

Leirstein trakk seg for to uker siden fra sine verv i partiet, etter angivelige forslag om trekantsex med en 15-åring og e-poster med porno.

- Det har den siste tiden vært et enormt medietrykk. Jeg går ikke god for alt som presenteres, men jeg erkjenner å ha utvist dårlig dømmekraft og gått over streken, sa Stortingsrepresentanten da han i en melding til Dagbladet om årsaken til at han trakk seg.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!