Fra barsel til SPA

- Overlat fødsler til menn. Kanskje kjønnskampen da kan avblåses?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi kvinner vil nå overlate minst 40 prosent av barnefødslene til menn, i bytte mot styreplasser. Med litt innsats på forskningsfronten vil snart evolusjonen og naturen være oppdatert på likestillingsfronten, og da kan vi endelig begynne å få gjennomført noen av ambisjonene våre, eller?

Hadde det vært menn som var gravide ville de antagelig fått ni måneder med lønnstillegg for ubekvem arbeidssituasjon mens de var gravide, deretter minst ett års fødselspermisjon med full lønn, smusstillegg pr. bleie, erstatning for klær med tranflekker og oppgulp, natt-tidskompensasjon samt tilskudd fra husbanken for å bygge på et ekstra rom for farmor, slik at hun kunne være tilstede og assisterere når far ble for sliten, stakkar.

Billigere strøm kanskje, siden det kreves mer varmvann til bading av babyen? Barnevogner ville fått en rask, men stillegående elektrisk motor, og egen vuggefunksjon, samt et kamera som registrerer om smokken har falt ut babyens munn.

Kopp-holdere på vognen ville blitt standard, med tre temperaturinnstillinger, varm- for kaffe, 37 grader for flasken med melk, og 4 grader for flasken med vann eller brus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer