Fra det hinsidige II

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et liv etter døden, tror du? Vår gravegruppe (referert til tidligere på denne plass) har nå vært ute på en sponset chartertur til det hinsidige i snart ei uke. Reisen er kommet i stand etter et samarbeid mellom blant andre Fritt Ord, Norsk Journalistlag og den britiske medierådgivergruppa «Post Life Journalism».

Som kjent kunne verken Norwegian eller SAS Braathens tilby gunstige nok priser, lang tur/svak service, så våre utsendte endte opp med propellgiganten R.I.P. Airlines. Nå viser det seg at dette selskapet har gått konkurs, så hva som skjer med returen, er i skrivende stund høyst usikkert.

Lederen av troppen, den svensk-albanske Tonje Amora, har vært omtrent taus siden sist, men i går kveld fikk vi svak mobilkontakt.

-  Flyet ble beslaglagt av Herrens sikkerhetsvakter seint i går kveld og deretter tauet inn i våpenhuset. I og for seg ikke noe dramatisk, men det eneste som vi undret oss over, var at noen vakter dunstet av gull, røkelse og myrra. Dette viste seg seinere å stemme, ettersom to av de tre vise menn har startet en barkjede de kaller Happy hour, herfra til evigheten. Vi gikk innom, og her var det liv, skal jeg si deg. Litt trist også, ettersom flere av historiens største moralister feiret seg selv igjen. De satt ved et digert rundt bord og var nakne nedentil og ja, nei. Jeg kan ikke her og nå, før vi har undersøkt dette grundigere, fortelle hva de gjorde ... bip, bip.

Samtalen ble avbrutt. Fem timer seinere fikk vi denne punktvise sms-meldingen:

 Kjendismagasinet C og Gjør døren Høi søker etter nye medarbeidere som kan skrive ledere på hebraisk.

 Opplevelsessenteret Den brennende busk sliter med økonomien, og fire i toppledelsen mistenktes for korrupsjon.

 Helvete er til salgs for en latterlig lav sum.

 DJ Lukas og onkelPontius topper singellistene med «Fem sild og en pizza i ny og ne», bygderapp.

 Ytringsfrihetskommisjonen avholder årsmøte førstkommende helg der de skal ta stilling til om De ti bud har utspilt sin rolle. Det gamle testamentet opptrer i pausen.

Hilsen din blasse feminist. Koz og ja, vi tar med oss Livets vann, hjemme om cirka en måned hvis fly.