Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fra PR-bransjen til Ap-byrådet

Zaineb Al-Samarai blir byrådssekretær for næringsbyråd Kjetil Lund i Oslo.

JOBBSKIFTE: Zaineb Al-Samarai (30) forlater kommunikasjonsselskapet Rud Pedersen for å jobbe sammen med næringsbyråd Kjetil Lund (47). Foto: Privat
JOBBSKIFTE: Zaineb Al-Samarai (30) forlater kommunikasjonsselskapet Rud Pedersen for å jobbe sammen med næringsbyråd Kjetil Lund (47). Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Zaineb er ei utrolig dyktig dame som jeg gleder meg til å ha med på laget. Hun kjenner byen godt, og vil være en viktig ressurs for arbeidet vi skal gjøre framover, sier Kjetil Lund.

Lang fartstid

Zaineb Al-Samarai (30) er oppvokst på Holmlia og utdannet jurist. Hun er vararepresentant for Arbeiderpartiet på Stortinget og melder overgang til byrådet fra kommunikasjonsselskapet Rud Pedersen.

Kjetil Lund (47) overtok som byråd for næring og eierskap i desember etter at Geir Lippestad hadde bedt byrådsleder Raymond Johansen om å få fratre. Rogalendingen kom da fra stillingen som direktør for myndighetskontakt og klimapolitikk i Statkraft. Lund er utdannet samfunnsøkonom med lang fartstid fra Finansdepartementet og SMK, og sitter i styret i Oslo Arbeiderparti.

Privilegert

Zaineb Al-Samarai forteller at hun føler seg heldig.

- Nå får jeg bruke all tid og energi på å jobbe samme med alle de dyktige og fine folkene i byrådet i Oslo under Raymond Johansens stødige ledelse. Jeg er privilegert som får jobbe hver dag for Oslos innbyggere, og for at Oslo skal bli en enda bedre by for oss som bor her, og en enda bedre hovedstad for hele Norge, sier Zaineb Al-Samarai.

- Det blir lærerikt, krevende, spennende og utrolig gøy. Jeg gleder meg til å jobbe for en så dyktig person som Kjetil, og går til oppgaven med respekt og ærbødighet. Nå blir det hardt arbeid og langspurt for gjenvalg i 2019, sier 30-åringen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media