Fra rockefester til jetsettliv

Dette blir noe annet enn festing på Quart-festivalen og Oslos in-steder, Mette-Marit: Nå blir du innlemmet i en av Europas mest eksklusive kretser: De unge jetsetterne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De er unge og kongelige. Vakre, glamorøse og scenevante. Og de fester skikkelig når de treffes.

Europas yngre medlemmer av kongehusene vil ta vel imot den blide sørlandsjenta. Kronprins Haakon og prinsesse Märtha Louise er personlig venn med flere av Europas prinser, prinsesser og kongelige slektninger.

Mette-Marit kommer inn i et miljø hvor det er stor lojalitet. De norske kongebarna nyter stor respekt i dette lukkede miljøet, som blir beskrevet som «en stor vennegjeng».

Omtanke

Årsaken til lojaliteten er rett og slett at vennene opplever at de kan stole på hverandre. De er blant likemenn. Vennegjengen viser stor omtanke og beskytter hverandre.

Prinsesse Märtha Louise ser allerede på Mette-Marit som en venninne. De norske kongebarna har i dag god kontakt med de danske prinsene Joachim og Frederik - samt Joachims kone Alexandra . De har også et nært venneforholdet til kronprinsesse Victoria, prinsesse Madeleine og prins Carl Philip i Sverige.

To dronninger?

Det som kjennetegner denne lille kretsen av blått blod, er at de er flinke til å innlemme de helt unge. Når 18-årsdagen passeres, blir de tatt opp i de unges jetsettmiljø. Spesielt prins Frederik er kjent for sine dyre vaner og heftige partyføring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer