Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fra Tinder-lykke til knivdrama

De hadde allerede planlagt bryllupet. Under en krangel dro kvinnen fram en Global-kniv fra kjøkkenskuffen.

DØMT: Den 38 år gamle svenske kvinnen ble dømt til sju års fengsel for drapsforsøk. Foto: Svensk politi
DØMT: Den 38 år gamle svenske kvinnen ble dømt til sju års fengsel for drapsforsøk. Foto: Svensk politi Vis mer

«Sveipet høyre» står det på en av parets ringer, etterfulgt av datoen da de oppdaget hverandre på den populære datingappen Tinder.

De to møttes for omkring et år siden. Nå er kvinnen dømt til sju års fengsel for drapsforsøk, mannen er dømt til en måneds fengsel for mishandling av kvinnen skriver svenske Kvällsposten.

Det var et særdeles turbulent forhold som etter hvert utviklet seg mellom den 38-årige kvinnen og den 39-årige mannen som begge holdt til i Malmö.

Kjøpte bryllupsantrekk

Begge hadde barn fra tidligere forhold, og flyttet sammen etter bare tre måneder. Kjærligheten skal ha brust i starten før det begynte å skrante.

VÅPEN: Kvinnen skal ha hentet ut angrepsvåpenet, en kniv av merket Global, før hun gikk til angrep på mannen. Et av mannens barn var til stede i leiligheten under angrepet. Foto: Svensk politi
VÅPEN: Kvinnen skal ha hentet ut angrepsvåpenet, en kniv av merket Global, før hun gikk til angrep på mannen. Et av mannens barn var til stede i leiligheten under angrepet. Foto: Svensk politi Vis mer

Kvinnen mente mannen var kontrollerende, sjalu og hadde problemer med alkohol og narkotika, kommer det fram av politidokumenter i saken.

Han hevdet hun var impulsiv og overdrev i sin beskrivelse av deres krangler.

Likevel planla de bryllup sammen. Antrekkene var allerede innkjøpt.

SLÅR SPREKKER: En 27 år gammel mann er tiltalt for drapet på Grace Millane (21) under en Tinder-date i desember i fjor. Onsdag fikk juryen i rettssalen i Auckland se overvåkingsbilder fra dagene etter dødsfallet. Vis mer

I slutten av august i år sprakk lykken, ifølge Kvällsposten. Bryllupsplanene ble lagt på is.

- Et jævla svin

Den skjebnesvangre hendelsen som nå har ført dem begge i fengsel skal ha skjedd på etter en krangel ved middagsbordet. Etter middagen skal kvinnen ha stormet inn i et rom der mannen oppholdt seg med et av barna sine.

- Hun skrek og var aggressiv. Hun mente jeg var et jævla svin, forklarte mannen i avhør.

De er så uenig om hva som skjedde. Ifølge kvinnen skal mannen ha holdt henne mot kjøkkenbenken og sagt «jeg skal knulle deg din jævla hore». Han skal deretter ha tatt på henne utenpå klærne og strøket hånda over brystet hennes og mellom beina hennes.

Trodde ikke på kvinnen

Mannen hevder kvinnen ba ham komme seg ut av leiligheten og ropt ut av balkongdøra: «hjelp, han voldtar meg».

Malmö tingrett trodde ikke på kvinnens forklaring om overgrep. De fant det imidlertid bevist at kvinnen deretter tok seg inn på kjøkkenet og hentet ut en Global-kniv av kjøkkenskuffen. Hun tok med kniven tilbake til stua, og stakk mannen i magen.

Mannen skal ha fått sprukket tykktarm under knivangrepet, men slapp unna flere stikk. Han skal ha kommet seg ut av leiligheten da begge varslet politiet.

Han ble til slutt funnet i en pøl av sitt eget blod med dødelige skader, men overlevde angrepet.

Kvinnen har erkjent knivstikkingen, men hevder hun handlet i nødverge. Det ble hun ikke trodd på og ble dømt til sju års fengsel for drapsforsøk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media