Fra tips-hell til nakenmodell

Servitøren Melanie Uczen ble verdenskjent da hun fikk 10.000 dollar i tips i forrige uke. Pengene får hun ikke, men hun kan havne i Playboy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

David Nicholas sier at han var full da han betalte 10.000 dollar (88.000 norske kroner) i tips på nattklubben Leg Room i Chicago sist mandag. Melanie Uczen sto gledesstrålende fram i medier over hele verden, smilte fra øre til øre, og var temmelig rik. I noen dager.

For da pengeoverføringen skulle fullføres, sa banken stopp. Det var ikke nok penger på kontoen til den 35 år gamle dataingeniøren.

Playboy

Medier over hele verden har jaktet på rekordtipseren, og ifølge Sky News ble han funnet sammen med kona og ungen i leiligheten sin i London på lørdag.

Nicholas sier han ga så mye i tips fordi han hadde fått i seg altfor mange Long Island Ice Tea. Han husket at servitør Uczen hadde sagt at hun trengte penger til utdannelse. Men han kan kunne ikke huske å ha undertegnet på regningen med rekordtipsen.

Fred Hoffman, som eier nattklubbens morselskap, Ala Carte Entertainment, har lovet at den unge servitøren skal få pengene, uansett om selskapet sjøl må betale summen.

Men slike episoder går ikke upåaktet hen i USA. Når en ung, blond kvinne blir stjerne over natta, ser også andre muligheten for å tjene litt penger. Ifølge Sky News har Playboy kontaktet Uczen, og tilbudt henne en liten formue for å stille opp på nakenbilder. Så langt har hun ikke kommentert tilbudet.

BETALER: Nattklubbeier Fred Hoffmann fortalte på en pressekonferanse at han skulle betale pengene til Melanie Uczen, hvis ikke Nicholas blar opp.