Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fra «X-files» til «SEX-files»

«X-files»-helten David Duchovny har selv noen gamle filer om seg selv som han har forsøkt å gjemme for offentligheten. De plasseres avgjort i hetero-filen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra tid til annen innhenter fortida TV- og filmskuespillere. Gjerne under parolen «Jeg var ung, fattig og trengte pengene». I dag er turen kommet til David Duchovny, for norske TV-seere kjent som agent Mulder i den populære «X-files»-serien på TV 2. «The Rapture» («Ekstasen» på norsk) het filmen, en mykpornosak fra 1991. Og Duchovny var ikke den eneste celebriteten i aksjon. Mimi Rogers, eksdama til Tom Cruise, hadde også en sentral rolle i filmen. Men David Duchovny har ikke gitt opp soft-virksomheten med dette. Jevnlig er han å se i den TV-serien «Red Shoes Diaries», som er av samme type og som også går på norske TV-skjermer. Men da bare som vert. I siste utgave av bladet Rolling Stone er han avbildet på forsida under dyna sammen med en raffinert kledd «X-files»-partner, agent Scully (Gillian Anderson).