Frådende og full kvinne skrek ut rasisme på T-banen - Nå må hun bak lås og slå

Dommeren skammet seg på vegne av nasjonen etter å ha sett videoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den britiske 42-åringen Jacqueline Woodhouse hadde drukket en god del champagne da hun i januar tok T-banen i London for å komme seg hjem.

På T-banen klarte hun imidlertid ikke å styre seg. I stedet la hun ut i en voldsom tirade, der hun langet ut mot utlendingene som ifølge henne ødelegger Storbritannia.

Dem frådende tiraden kunne fått de fleste skap-rasister til å se bort i skam, og dommeren som behandlet saken mot kvinnen kom også inn på dette da han leste opp sin dom.

- Alle som ser dette klippet vil føle en dyp skam over at våre borgere kan utsettes for en slik behandling, sa dommeren ifølge britiske medier.

Fem måneder bak lås og slå Kvinnen ble dømt til en fengselsstraff på 21 uker, eller fem måneder.

42-åringens sjokkerende tirade ble filmet av en medpassasjer, og deretter lagt ut på nettet, der flere hundre tusen har fått med seg kvinnens noe ekstreme uttalelser.

Det begynner med at kvinnen slår fast at hun «pleide å bo i England, men nå bor i De forente nasjoner».

- Dette er mitt Storbritannia. Hvor kommer dere fra? Hvor kommer dere fra? Utenlandske drittsekker, sier hun i videoen, som du kan se øverst i denne saken.

- Det er ikke ditt land uansett Kvinnen truet også med å slå til en pakistansk mann som nynnet på nasjonalsangen sin før hun fikk med seg at hun ble filmet.

- Å se, han filmer, sa hun før hun sendte en hilsen til landets myndigheter.

Mannen som filmet henne oppfordret henne til å passe på hva hun sa, og påpekte at det kunne virke som om hun hadde fått i seg litt for mye alkohol, noe som gjorde 42-åringen svært sint.

- Det er ikke ditt land uansett, så hva er problemet ditt? Landet mitt er blitt tatt over av sånne som deg, sa hun.

Kvinnens forsvarer, Rebecca Lee, sier ifølge Daily Mail at Woodhouse skammer seg over hendelsen, og at hun ofte har vært nervøs på T-banen siden terrorangrepene i London i 2005.

- Hun blir forskrekka når hun ser klippet og tilbyr en ektefølt beklagelse særlig til alle involverte, men også til alle de som var på toget og de som har sett klippet på nettet, sier Lee, og legger til at kvinnen har venner og familiemedlemmer som er svarte eller med asiatisk bakgrunn.

Skriker ut rasisme med guttungen på fanget Woodhouse er ikke den eneste som har kommet med rasistiske ytringer og blitt fanget på film på britiske T-baner. I den andre videoen i denne saken kan du se en kvinne som med sin unge sønn på fanget gjøre det samme.

Med guttungen på fanget, og til tross for at medpassasjerer ber henne roe seg ned, fortsetter kvinnen å skrike ut sine meninger. Særlig går det utover de av passasjerene som ikke er lyshudede.

- Dere er ikke britiske, dere er svarte. Reis tilbake til der dere kom fra, til et eller annet negerland, roper kvinnen ut mens hun fekter etter passasjerene som er mørkere i huden.

På et tidspunkt får en ung mann nok og reiser seg opp, tilsynelatende for å fysisk gripe inn. Det skjer etter at kvinnen har langet ut om hvordan de svarte ødelegger landet hennes. Andre passasjerer ber ham imidlertid roe seg ned, og motvillig setter han seg mens kvinnen fortsetter sin tirade.

Denne kvinnen ble også pågrepet av politiet for sin rasistiske tirade.