Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fradømt stereoen

Retten mener mannen spiller for høyt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Agder lagmannsrett finner det bevist at 49-åringen fra Arendal spilte for høyt, at dette plaget nabolaget og at mannen derfor ikke får eie stereoanlegget, skriver NRK Sørlandet.

Anlegget er verdt rundt 60 000 kroner.

Begynte for to år siden

49-åringens stereoanlegg ble først beslaglagt sommeren 2003 fordi han spilte Led Zeppelin, Deep Purple og Davie Bowie på full guffe. Et «sinnsykt bråk» kalte politiet det, skriver Agderposten.no.

Tingretten ga mannen 12 000 kroner i bot, men anlegget skulle han få tilbake. Påtalemakta tok saken videre, og 49-åringen måtte pent vente på anlegget til lagmannsretten behandlet saken.

Nytt anlegg beslaglagt

Han fikk seg da en ny stereo, men ifølge domspapirene hentet politiet også dette anlegget etter at han spilte «sjenerende høy musikk nattestid». Dette skjedde en uke før ankebehandlingen.

Lagmannsretten mener det er sannsynlig den uføretrygda mannen vil fortsette å spille uakseptabelt høyt. Dermed blir det inndraging av et 60 000-kroners anlegg til fordel for statskassa.

<B>LYD:</B> Det finnes mange stereoanlegg som produserer masser av lyd. Her har vi et par voksne høyttaler-elementer som du kan ha i bilen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media