Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frafaller drapssiktelse etter dødsfall i Oslo

Mann ble i natt pågrepet og siktet for drap på Sandaker. Løslates i dag.

SIKTELSE FRAFALT: Anne Alræk Solem, seksjonsleder for etterforskning av alvorlige voldssaker hi Oslo politidistrikt, opplyser i dag at siktelsen er frafalt mot en drapssiktet mann. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SIKTELSE FRAFALT: Anne Alræk Solem, seksjonsleder for etterforskning av alvorlige voldssaker hi Oslo politidistrikt, opplyser i dag at siktelsen er frafalt mot en drapssiktet mann. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det melder Oslo-politiet i en pressemelding i ettermiddag.

En mann ble pågrepet i natt etter funn av en død person i en leilighet på Sandaker i Oslo.

Omkring et halvt døgn etterpå, er siktelsen frafalt.

- Grunnen til dette er opplysninger som fremkom under obduksjonen. Denne tyder på at avdøde ikke er påført skader, men er død av naturlige årsaker, opplyser politioverbetjent Anne Alræk Solem.

Siktede har i dag forklart seg i avhør om hendelsen. Hans forklaring har styrket konklusjonen om at dette ikke er et drap, ifølge politiet.

Utgangspunktet for siktelsen var begrunnet i funn på åstedet, i tillegg til andre opplysninger. Mannen i 60-åra, som var siktet, er besluttet løslatt.

Den norske mannen ringte selv ambulansen i går. .Politiet har grunn til å tro at avdøde og siktede kjente hverandre, men tror ikke at de to var i slekt.

Flere vitner er avhørt i saken og vil bli avhørt.

- Vi fikk beskjed i tretida natt til fredag fra en person som ringte og fortalte at det lå en livløs person i en leilighet, uttalte Mona Nordby ved krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB fredag morgen.

Da politiet kom til stedet, tok de seg inn i leiligheten. Der ble personen det ble meldt om funnet og bekreftet død, opplyser Nordby til Dagbladet.

Ifølge politiet er den avdøde en mann.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!