Fraktet til sykehus i lastebil

20 brannfolk måtte til da John Keitz skulle til legen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Hele det kommunale redningsmannskapet og utstyr fra det lokale akvariet ble mobilisert da John Keitz (38) fra Dundalk i Maryland måtte til legevakta, ifølge TheWBALChannel.com

John Keitz trengte legehjelp i forbindelse med at han har astma og flere vektrelaterte problemer, men den 360 kilo tunge mannen kommer seg ingen vei på egne ben. Det måtte derfor en del ressurser og planlegging til.

Stengte av gata

Mens politiet stengte av gata, fjernet brannfolkene utgangsdørene og fikk Keitz ut og opp på en seng på lastebilen, ved hjelp av en slynge fra det lokale akvariet og noen treplanker. Operasjonen tok tre timer, og folk stimlet om for å se hva som skjedde.

- Det var som et sirkus, sa Keitz´søster Jessie, som syntes hendelsen var svært pinlig for familien.

Bor i senga

Broren trenger ofte legehjelp, men behandles som oftest hjemme. Han bor i senga si på stua og er avhengig av å få det han skal ha brakt til seg. Ifølge søsteren har 38-åringen prøvd å gå ned i vekt slik at han kan klare å gå igjen.

FRAKTET PÅ LASTEPLAN: 20 brannfolk måtte hjelpe John Keitz ut av huset og opp på lasteplanet som transporterte han til legen.
FRAKTET PÅ LASTEPLAN: 20 brannfolk måtte hjelpe John Keitz ut av huset og opp på lasteplanet som transporterte han til legen. Vis mer
BOR I SENGA: Sterkt overvektige John Keitz på 360 kilo, klarer ikke gå og bor derfor i senga.