Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Framstilles som sexsymboler

Barnemodellene framstilles som sexsymboler, mener småbarnsmamma Inger Helen Jacobsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  Her er det positurer og blikk som er kritikkverdig. Jeg liker ikke dette fenomenet. De framstilles som sexsymboler. Presset på unge jenter er stort nok som det er om de ikke skal legges ut for salg på denne måten, sier Jacobsen.

Hun blar i H&M-katalogen.

-  Gutta skal være tøffe her, mens jentene skal være søte og sexy. Det er helt corny at det er sånn, sier Jacobsen.

Selv har hun to døtre. Emilie på fire år er med mamma.-  Dette kunne H&M holdt seg for gode til. De prøver å selge på sex allerede fra barna er små. De framstilles som voksne altfor tidlig. H&M burde latt barna være søte og uskyldige, men på noen av disse bildene framstilles de som mer voksne enn de er, sier hun.

- CORNY: H&M framstiller barn som sexsymboler, mener Inger Helen Jacobsen. Her med datteren Emilie (4).
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling