Frank André (31) ble funnet lite påkledd

Politiet bekrefter bekrefter identiteten til død mann i skogen.

FIKK BEKREFTELSEN:  Familien fikk i dag bekreftet at det var Frank André Gundersen som ble funnet død i et hogstfelt i Skogbygda i Nes på Romerike fredag kveld - 23 dager etter at han sist ble sett på vei bort fra fetterens hus en kilometer i luftlinje unna. Foto: Privat.
FIKK BEKREFTELSEN: Familien fikk i dag bekreftet at det var Frank André Gundersen som ble funnet død i et hogstfelt i Skogbygda i Nes på Romerike fredag kveld - 23 dager etter at han sist ble sett på vei bort fra fetterens hus en kilometer i luftlinje unna. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den døde Frank André Gundersen var lite påkledd da han ble funnet i et hogstfelt i skogen i Nes på Romerike onsdag kveld like før klokka 22.

Det var schäferhunden Nike og hundefører og vekter Erlend Laupsa (46) som var først framme der liket lå etter at den selverklært klarsynte Michael Winger (31) hadde pekt ut området.

- Hunden stoppet ved ei olabukse, som lå fire-fem meter fra liket. Den døde hadde bare en sko på seg. Ellers var det ingen umiddelbar tegn til ytre skader på kroppen, sier Laupsa til Dagbladet.

To uker Politiadvokat Haris Hvrenica vil ikke kommentere Dagbladets opplysninger om detaljer fra funnstedet - eller om politiet allerede har en formening om dødsårsaken.

- Vi kommer til å avvente den endelige obduksjonsrapporten fra Rettsmedisinsk institutt før vi kommentarer noe om dødsårsak. Det kan gå inntil to uke før denne rapporten kommer, sier Hvrenica til Dagbladet.

Han betegner fortsatt etterforskning som åpen, og han utelukker ikke at flere personer kan bli trukket inn i drapssaken.

Funnstedet ligger en kilometer i luftlinje og noen kilometer kjøring på lokale veier fra huset i Skogbygda, der den drepte og de to siktede var sammen fram til 5. mai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer