Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fransk avis: Flere personer med automatgevær åpnet ild ved kultursenter i Marseille

Hendelsen etterforskes ikke som en terrorhandling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rundt klokka 17 i ettermiddag angrep maskerte menn, bevæpnet med kalasjnikover, Busserine-området i Marseille. De skjøt mot en gruppe unge mennesker, ikke langt unna kultursenteret «La Busserine», ifølge La Provence.

Politiet har startet etterforskning av skyteepisoden. Gjerningsmennene forsvant fra stedet og var mandag kveld ikke pågrepet. Motivet for skytingen er ikke kjent, men ifølge en talsmann for politiet var hendelsen trolig narkotikarelatert.

Talsmannen, Christophe Reynaud, bekrefter overfor nyhetsbyrået AP at det ble avfyrt skudd, men sier at det kun ble skutt i lufta. Én person er lettere skadd etter å ha blitt truffet i hodet av en geværkolbe.

Ifølge en rekke vitner, skal gjerningsmennene ha ankommet stedet i tre mørke biler. De skal ha jaktet på noen personer, og skjøt en rekke skudd i lufta. Gjerningsmennene og bilene klarte å flykte fra stedet.

Saken oppdateres.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media