GLEMTE EGET BARN: En fransk familie som skulle på ferie på rivieraen, presterte å glemme igjen den tre år gamle datteren sin på en rasteplass. Først 150 kilometer senere, da fransk radio hadde etterlyst dem, innså de fadesen.   Foto:   AFP PHOTO/PHILIPPE DESMAZES
GLEMTE EGET BARN: En fransk familie som skulle på ferie på rivieraen, presterte å glemme igjen den tre år gamle datteren sin på en rasteplass. Først 150 kilometer senere, da fransk radio hadde etterlyst dem, innså de fadesen. Foto: AFP PHOTO/PHILIPPE DESMAZESVis mer

Fransk familie glemte igjen treåring på rasteplass

Hadde kjørt 15 mil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En fransk familie som skulle på ferie på rivieraen, presterte å glemme igjen den tre år gamle datteren sin på en rasteplass. Først 150 kilometer senere, da fransk radio hadde etterlyst dem, innså de fadesen.

Den lille jenta ble funnet ensom og forlatt på en rasteplass langs motorveien A7 nær Loriol i Sør-Frankrike rett etter lunsj søndag.

Jenta fortalte at hun hadde en bror og en søster og at hun var på vei til sjøen for å bade da hun så pappas bil forsvinne i det fjerne.

Politiet ble tilkalt og sørget straks for at jentas foreldre ble etterlyst via fransk radio, som de til alt hell lyttet til. Da hadde familien kjørt hele 150 kilometer uten å savne jenta.

- Familien hadde passert Aix-en-Provence og var på vei til Saint-Raphael og ingen av dem hadde merket at hun ikke var med, forteller en av politimennene som tok hånd om jenta.

Foreldrene tok straks kontakt med politiet da de hørte meldingen på radio og snudde deretter bilen i en fei for å hente den gjenglemte treåringen.

Søndag kveld satt foreldrene i avhør hos det lokale politiet, og alt tyder på at badeferien må utsettes og at saken får et etterspill.

- Vi skal lytte til hva de har å si og snakke med statsadvokaten i Valence for å se om denne saken skal bringes videre, opplyser en talsmann for politiet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram