Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fransk kvinne død i bilulykke

En 80 år gammel fransk turist døde etter ulykke i Langdalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En bil med franske turister kolliderte i en murvegg i Langdalen i Nordal kommune kort tid før klokken 16 i ettermiddag.

- Det var et reisefølge på syv personer fra Frankrike i to biler. En av bilene kolliderte i en murvegg, og en 80 år gammel kvinne som satt i baksetet omkom, opplyser operasjonsleder Leif Arne Valderhaug ved Sunnmøre politidistrikt.

To personer som satt i forsetet av bilen har blitt sendt til Ålesund sykehus, en sjokkskadd og en lettere skadd.

Ulykken skjedde like før toppen av Trollstigen, og det har vært lange køer i området siden ulykken skjedde. Politiet melder om at trafikken nå går som normalt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling