Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fransk politi jakter mann som prøvde å kjøre ned soldater

Leter etter en stjålet Peougot. Ved Grenoble.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fransk politi leter etter en mann som forsøkte å kjøre ned en gruppe soldater som var ute og jogget, i nærheten av Grenoble, ifølge nyhetsbyrået AFP, skriver NTB.

Soldatene klarte å komme seg unna, og kom uskadd fra episoden, som fant sted i Varces-Allières-et-Risset, nær Grenoble, ifølge BBC.

Politiet jakter nå på en Peugeot 208, som skal være stjålet. Det er for tidlig å spekulere hva som er motivet, ifølge poltiet.

Det er bare fem dager siden en mann ble drept etter å ha tatt gisler i et supermarked i den sørvestlige byen Trèbes, nær Carcassonne. Da ble politimannen Arnaud Beltrame drept, etter å ha gått med på å la en av gislene slippe fri, mot at han gikk inn til gisseltakeren.

Personen som stod bak gisselaksjonen sa han var en «IS-soldat».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling