Fransk uværsoffer spylt gjennom kloakken

En fransk kvinne ble spylt ned i kloakken og flere hundre meter gjennom en rørledning, før hun tidlig tirsdag morgen ble reddet. Kvinnen ble offer for et voldsomt uvær i Montpellier-regionen i Sør-Frankrike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rett for øynene på sin ektemann falt kvinnen ned i kloakkledningen etter at et blytungt kumlokk var blitt revet opp og slengt til side av de frådende vannmassene. Da hun ble funnet i et oppsamlingsbasseng i kloakknettet, var hun sterkt nedkjølt og avkreftet.

Hun fortalte at hun hadde klamret seg fast til et rør, banket på røret og ropt om hjelp, før hun til slutt selv fant veien ut i bassenget. Episoden utspant seg i Lunel nordøst for Montpellier, som var blant de hardest rammede stedene i uværet natt til tirsdag.

- Jeg er bare glad at jeg slapp unna dette marerittet, sa hun etterpå. Uværet i Sørøst-Frankrike førte til at rundt 800 skoleelever måtte tilbringe natten i sine klasserom, brannfolk måtte redde bilister fra bilene deres og rundt 3.000 togreisende satt fast på togene sine.

I løpet av morgenen kom strømforsyningen i gang igjen etter lange avbrudd, og tirsdag formiddag ble situasjonen i Montpellier-regionen igjen beskrevet som normal. For ett års tid siden mistet 24 mennesker livet i uvanlig heftige uvær i de sørøstlige delene av Frankrike.

(NTB-DPA)