Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Presidentvalget i Frankrike 2017:

Fransk valgthriller i dag: Dette stemmer 30 franskmenn

Blir det ytre-høyre-kandidaten Marine Le Pen eller sentrumspolitikeren Emmanuel Macron? I dag velger franskmennene sin president.

PEST OG KOLERA: Franske velgere synes først og fremst å stemme mot Marine Le Pen under søndagens valg. På veggen i St. German i Paris sammenlignes Le Pen med Adolf Hitler og hans seier i det tyske valget i 1932. Foto: Hans Arne Vedlog 
PEST OG KOLERA: Franske velgere synes først og fremst å stemme mot Marine Le Pen under søndagens valg. På veggen i St. German i Paris sammenlignes Le Pen med Adolf Hitler og hans seier i det tyske valget i 1932. Foto: Hans Arne Vedlog  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

AMIENS / HÉNIN-BEAUMONT / PARIS (Dagbladet):

Garcia Tuan (45), Whirlpool-arbeider i streik, Amiens.

Stemmer søndag: Blankt.

- Jeg har alltid vært interessert i politikk og har stemt på venstresida i hele mitt liv. Jeg har alltid synes at et samlet Europa har vært en fantastisk ide, men prosjektet har endt opp med løgner og korrupsjon. Macron og Le Pen er like ille, og jeg kan umulig gi stemmen min til noen av dem. Jeg er redd for Frankrikes framtid, og for hvordan det skal gå med barna mine.

Isabelle Mauault, frilansjournalist Paris.

Stemmer søndag: Emmanuel Macron.

- I første valgomgang stemte jeg på sosialistkandidat Benoit Hamon, men nå må det bli Macron. Ikke fordi jeg liker ham, men fordi jeg sier et klart nei til Le Pen. Hun er en forferdelig dame. En rasist og en person som sprer frykt. Hun er like ille som faren sin, og jeg skjønner virkelig ikke hvordan Frankrike har kommet hit. Jeg trodde vi ble kvitt Nasjonal Front i 2002, da faren kom til andre omgang, men nei. Nå må vi bare kjempe mot Le Pen og partiet hennes.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr* uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE- BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinærpris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?