Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Franskmann tiltalt for å ha misbrukt 60 barn

Sju av dem ble voldtatt, mener påtalemyndigheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En franskmann måtte i dag møte i retten tiltalt for å ha misbrukt 60 barn mellom tre og 14 år.

Overgrepene skal ha funnet sted fra 1999 til 2001 mens 26-åringen arbeidet i ulike fritidssentre hvor han passet barna. Han skal allerede ha innrømmet å ha misbrukt 31 av barna, og risikerer opptil 20 års fengsel hvis han blir funnet skyldig i tiltalen.

26-åringen skal ha vært godt likt av kollegaene, som stolte på ham. Psykologer mener imidlertid at han viser tegn på schizofreni og har perverse og manipulerende personlighetstrekk.

Han ble arrestert i august 2001 etter at moren til en femåring beskyldte ham for å ha misbrukt sønnen seksuelt. Da tilsto han delvis, men ble sluppet fri i påvente av en psykologisk undersøkelse.

Noen dager senere sendte han politiet et brev med navnene på flere ofre, og ble arrestert samme dag etter at han hadde satt fyr på et kjøretøy i den sørfranske byen Bayonne.

Rettssaken er ventet å vare i to uker.

(NTB-Reuters)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling