Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frastjålet over 80 000 kroner

Utenfor sparebank i Drammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Klokka 12.40 i dag fikk politiet i Drammen en telefon fra en mann som hadde blitt frastjålet mellom 80 000 og 90 000 kroner utenfor en sparebank i Drammen sentrum.

- Mannen var i Sparebanken Øst i Drammen for å heve en sjekk på et båtsalg. Han tok med seg kontantene ut av banken, satte seg inn i bilen sin og la konvolutten med pengene i passasjersetet, forteller politiførstebetjent Steinar Solbakken ved Drammen politistasjon til Dagbladet.no.

Mannen ble deretter avledet av en person som banket på ruta og sa at det lå penger utenfor bilen. Han gikk ut av bilen for å hjelpe personen med å plukke opp pengene. Men personen forsvant inn i en bil med en dame i førersetet, og da mannen satt seg inn i bilen igjen, var konvolutten med båtpengene forsvunnet.

Nå ønsker politiet vitneopplysninger i saken.

- Tyvene stakk av en i en liten mørk blå eller svart bil. Den skal være svenskregistrert. Vi ønsker nå å komme i kontakt med personer som kan ha vært vitner til hendelsen, sier Solbakken.

Begge tyvene skal ha hatt et asiatisk utseende.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling