Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frastjålet trailer - lenket til tre

En nederlandsk trailersjåfør ble i dag tidlig funnet fastlenket til et tre i Gamle Maridalsvei i Oslo. Fire personer hadde truet til seg vogntoget, som var lastet med tobakksvarer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en tilfeldig forbipasserende på vei til jobb som oppdaget den 54 år gamle nederlandske trailersjåføren i 07.30-tida i dag tidlig. Sjåføren var fastlenket til et tre med håndjern, ikke langt fra Maridalen skole i Oslo.

54-åringen var nedkjølt etter det ufrivillige oppholdet ute i nattekulda, men det er foreløpig uvisst hvor lenge hollenderen har sittet fastlenket.

Ifølge foreløpige forklaringer skal tre menn og én kvinne ha truet til seg sjåførens vogntog, som var lastet med tobakksvarer. Før tyvene kjørte av gårde med bil og last, lenket de sjåføren til et tre ved Gamle Maridalsvei.

Langtransportsjåføren ble i dag tidlig sendt til legevakten for en sjekk. Han skal ikke ha noen synlige spor etter skader.

- Vogntoget med tobakksvarer var antakelig på vei fra Nederland til Norge, sier operasjonsleder Kjell Bjerklund ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!