Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fred Alexander (21) savnet etter nyttårsfeiring

Sist sett ved Galleri Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Et videokamera fanget opp Fred Alexander Svorkmo på bussterminalen ved Galleri Oslo natt til første nyttårsdag. Siden har ingen sett han, melder Drammens Tidene.

Videobilde

- Han er en veldig pålitelig person. Han sa han skulle komme hjem etter nyttårsfeiringen. Jeg er veldig bekymret. Fred Alexander er en 100 prosent pålitelig person, sier 21-åringens tante, Hanne Røhmer til Drammens Tidende.

Politiet har nå sendt ut en etterlysning med navn og bilde. 21-åringen feiret nyttårsaften på et utested i Torggata i Oslo sammen med en studiekamerat. De to kameratene skilte lag ved bussterminalen ved Galleri Oslo.

- Videobilder fra bussterminalen viser Fred Alexander på bussterminalen mellom klokken 04.16 og 04.17, forteller Røhmer.

Brukte bankkortet

Svorkmos bankkort ble brukt inne på TimeEkspressen som går mellom Oslo, Kongsberg og Notodden. Bussjåføren har forklart at han vekket en mann i Kongsberg, og at denne mannen egentlig skulle av i Drammen. En annen bussjåfør i TimeEkspressen har forklart politiet at han tok med seg en mann fra Kongsberg til Drammen lørdag morgen, men at han ikke med 100 prosent sikkerhet kan bekrefte at dette er den savnede.

- Vitner har bekreftet overfor politiet at de så Svorkmo på bussen som gikk fra Oslo til Kongsberg, sier politiførstebetjent Nina Bjørlo til Dagbladet.no.

Politiet er ennå ikke sikre på om 21-åringen var med tilbake til Drammen dagen etter.

Politiet innhenter nå informasjon om den savnede fra vitner, og fortsetter leting i Kongsberg-området.

- Så langt er det ikke noe som tyder på at det har skjedd noe kriminelt, sier Bjørlo.

Savnet: Fred Alexander Svorkmo er 196 cm. høy og har kort mørkt hår.
Jakken: Svorkmo var sist sett med en lys grå jakke med røde striper.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media