Freder draktnummer sju til minne om Kim Andre

Fotballmiljøet er i sorg etter den tragiske dødsulykken.

- UFATTELIG: Kim André Nielsen og hans sønn Benjamin mistet livet i en ulykke på en togovergang i Jylland i Danmark. Bilen deres ble truffet av Letbanen da familien var på ferie, og en søster og moren overlevde ulykken. Dagbladet har møtt fra Frode Kleven (styreleder t.v.) og Hans-Erik Trulsen (leder av fotballgruppa) fra Nielsens fotballklubb Steinberg IF. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet
- UFATTELIG: Kim André Nielsen og hans sønn Benjamin mistet livet i en ulykke på en togovergang i Jylland i Danmark. Bilen deres ble truffet av Letbanen da familien var på ferie, og en søster og moren overlevde ulykken. Dagbladet har møtt fra Frode Kleven (styreleder t.v.) og Hans-Erik Trulsen (leder av fotballgruppa) fra Nielsens fotballklubb Steinberg IF. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag ble det kjent at det var Kim André Nielsen og sønnen Benjamin (7) fra Hokksund som mistet livet i den tragiske ulykken i Århus i Danmark.

De tragiske dødsfallene skaper ringvirkninger i lokalmiljøet, og i fotballmiljøet i Buskerud, hvor Nielsen var et kjent navn.

34-åringen har vært en viktig figur i fotballmiljøene i områdene, og har vært innom lag som Birkebeineren, Mjøndalen, og Hokksund.

Nå skulle han egentlig signere ny kontrakt med sin klubb gjennom nesten ti år, Steinberg IF, etter et halvår innom sistnevnte.

- Ingen logikk

Mandag skulle vært hans første individuelle trening tilbake i gamleklubben. Slik ble det ikke.

- Det er ingen logikk, det er helt hinsides alt man kan forvente. På et tidels sekund er to personer revet bort. Det er nesten umulig å ta innover seg, sier Frode Kleven, som er leder for hovedstyret i Steinberg IF til Dagbladet.

Han møter pressen foran klubbhuset til Steinberg IF, hvor Nielsen også har vært sportslig leder.

- Det er så urettferdig

- De som har spilt mest med ham, skjønner det ikke. Det er så urettferdig, sier Hans-Erik Trulsen, som er leder for fotballgruppa i Steinberg IF.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer