Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fredriksen-opptur på Børsen

Skipsreder John Fredriksen opplever igjen opptur på Børsen.

TJENER GODE PENGER:   Skipsreder John Fredriksen har en god start på dagen på Oslo Børs.
Foto: Heiko Junge / SCANPIX .
TJENER GODE PENGER: Skipsreder John Fredriksen har en god start på dagen på Oslo Børs. Foto: Heiko Junge / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Fredriksen-selskapene Frontline og Seadrill opplever en solid oppgang fredag formiddag og bidrar til at Oslo Børs åpner med en oppgang på 1,8 prosent til 308 poeng.


Bedre enn ventet

Begge selskapene leverte bedre resultater enn ventet i andre kvartal.

Frontline-aksjen steg nesten 4,5 prosent en time etter børsåpning og Seadrill 5,6 prosent. En oppgang i det amerikanske markedet torsdag og positiv åpning i Europa fredag bidro også til at hovedindeksen steg med 1,8 prosent fredag formiddag.


Opera i vinden

StatoilHydro stiger med 1,7 prosent, Telenor går opp 1,5 prosent, DnB NOR går så vidt i rødt, mens Opera Software er den store taperen med en nedgang på over 14 prosent.

Nordsjøolje og amerikansk lettolje selges for nesten 73 dollar fatet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling