Fredrikstad-familie på fire funnet døde i buss på Ekeberg

Det kan dreie seg om en gasslekkasje.

FIRE FUNNET DØDE:  Politi og brannvesen jobber på åstedet. Bilen med de døde står bak denne hvite bilen. Foto: Henning Lillegård
FIRE FUNNET DØDE: Politi og brannvesen jobber på åstedet. Bilen med de døde står bak denne hvite bilen. Foto: Henning Lillegård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Fire personer er funnet omkommet i en campingbil ved Ekeberg camping i Oslo, opplyser politiet. Fredrikstad.-avisa Demokraten har fått bekreftet at det er en famlie på fire som er omkommet. Foreldrene hadde med seg en sønn og en datter som begge er i tenårene.

- Alle pårørende er enda ikke varslet, og vi ønsker derfor ikke å si noe om identiteten til de døde. Jeg kan bekrefte at det var gassbeholdere i bilen, og at vi jobber ut fra en teori om at det kan være årsaken til ulykka. Rettsmedisinere jobber nå på stedet sier innsatsleder Morten Wiik i Oslo Politidistrikt til Dagbladet.

Han sier saken nå etterforskes av vold- og sedelighetsavsnittet ved Oslo Politidistrikt.

Klokka 10.40 fikk Oslo politidistrikt melding om en hensatt norsk registrert campingbil på en parkeringsplass Ekebergsletta i Oslo.

En politipatrulje tok seg inn i bussen og fant flere omkomne personer. Brannvesenet er på stedet for å foreta gassmålinger i, og rundt bussen. Politiet har sperret av området rundt bussen.

- Jeg er rystet over det som har skjedd, sier Arne Evensen, leder for NAF Camping på Ekeberg, til Dagbladet.

Han understreker at campingbilen stod parkert på en kommunal parkeringsplass utenfor selve campingplassen. Trolig har den blitt brukt till overnatting i forbindelse med ett av to arrangementer på Ekeberg i helga: Et bruktmarked eller et amcartreff.

Politiet er nå på stedet sammen med ambulanser og Brannvesenet.

AVSPERRET: Politiet har sperret av et stort område på Ekeberg. Foto: Anne Marte Blindheim
AVSPERRET: Politiet har sperret av et stort område på Ekeberg. Foto: Anne Marte Blindheim Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer