Haityveri:

Frekke tyver stjal hai fra akvarium

Tyvene fraktet den ut i barnevogn.

TYVERI: Haien ble fisket opp med en medbrakt håv, før den seinere ble lagt i en barnevogn og fraktet ut av akvariet. Foto: Ammon Covino / San Antonio Aquarium / Reuters / NTB Scanpix
TYVERI: Haien ble fisket opp med en medbrakt håv, før den seinere ble lagt i en barnevogn og fraktet ut av akvariet. Foto: Ammon Covino / San Antonio Aquarium / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Noen tyver er frekkere enn andre, og det ble bevist nok en gang forrige helg. Av alle ting man kan stjele, valgte tre personer å ta en levende hai fra San Antonio Aquarium i USA.

I en uttalelse på Facebook opplyser akvariet om at tyvene sirklet rundt bassenget, hvor babyhaien Miss Helen befant seg, i over en time. Så - mens de ansatte var opptatt med andre gjester - utnyttet tyvene muligheten til å ta haien.

Tyveriet

Overvåkningsbilder viser at de fanger haien med et medbrakt garn, før den pakkes inn i et håndkle. Seinere legges den i en barnevogn og fraktes ut til en ventende bil på parkeringsplassen.

Haien som ble stjålet var en 40 centimeter lang babyhai.

Nestleder ved akvariet, Jamie Shank, hevder at mannen også har vært på åstedet tidligere - forkledd som en saltleverandør. For en måned siden skal han ha troppet opp forkledd som en ansatt ved Instant Ocean, akvariets saltleverandør, og hevdet at han måtte utføre tester av vannet.

Shank mistenker at det var en del av forberedelsene til tyveriet.

Havdyrsamling

Mandag førte jakten på haityvene det lokale politiet til en mann med en helt spesiell interesse for havdyr. Ifølge Joeseph Salvaggio, politioverbetjent i Leon Valley, skal de ha funnet en stor samling havdyr i mannens garasje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer