Frelsen er her!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vi er endelig frelst, men bi litt: årsaken til vi-formen er at jeg-et har styrt våre elendige liv i en oppvekst preget av tilfeldigheter, alkohol og egosentriske lissepasninger inn i det ovale rom.

Våre liv, også ditt, er ikke verdt fødselsattesten det er skrevet på, men du har en siste unike sjanse til å gjøre deg fortjent til evighetens neonlys. Du må bli med oss – oss. Blasfemisk, moi? Nein, bitte.

Dette er vår første seriøse journalistiske forkynnelse. Det er tid for forandringer. Dette er også framtida for papiravisene, forkynnelse av noe som er større enn du og jeg og a – og bmok. En advokat snur sin kappe etter salærvinden.

Denne sløve kapitalismens hyrde har nettopp vendt saueflokken ryggen. Din tur nå! Du har nemlig syndet. Vi er alle syndere.

Verden er født ond, men det er en vei ut av lotto, børs og katedral og vekk fra fortielse, forlystelsesonani og markedskreftenes anabole muskler.

Vi har – som du kanskje ikke forstår – sett dvd-lyset. Finne fram ditt indre kors og kjøp billett på godskorstoget. Kom deg ut av tidsklemma, reis ut i verden for å omvende. Menneskeheten trenger konstant frelse. Se opplysningsfilmen «Scientologi – en oversikt som inkluderer en biografisk beskrivelse av livet til L. Ron Hubbard, grunnleggeren av Scientologi-religionen».

For en mann, for et liv og for en religiøs massesuggesjon av skrudd visdom og vekslepenger. Mammon, come home, make my day!

Eller skrue hjernens vaskemaskin på 90 grader, deretter sentrifugering og så kan du henge tankene ut til tørk.

I filmen er det en norsk bilselgerstemme som messer hovedbudskapet «umistelig rett, umistelig rett, umistelig rett» slik at du sovner og våkner opp 35 cm korte som en annen Tom Cruise.

NB: Det banker på døra. Utenfor står det seks menn i stygge dresser.