Fremdeles ukjent årsak til dødsfall i Nordre Land

Mann ble funnet bevisstløs søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet vet ikke hva som var årsaken til at en mann døde etter å ha blitt funnet bevisstløs utenfor et bolighus i Nordre Land søndag.


Mannen døde tirsdag morgen på Lillehammer sykehus og ble onsdag obdusert på Rettsmedisinsk institutt i Oslo. Den foreløpige obduksjonsrapporten ga imidlertid politiet ingen svar på hva som kan ha skjedd med mannen.

- Vi er ikke kommet noe nærmere en dødsårsak. Vi må trolig vente til den endelige obduksjonsrapporten foreligger og det vil ta en god stund, sier politiadvokat Tone Bysting ved Vestoppland politidistrikt til NTB.

Den døde var på besøk i en bolig i Skartlibygda i Aust-Torpa og ble funnet bevisstløs utenfor dette huset søndag formiddag. En annen mann, som også var på besøk i huset, er siktet for å ha forlatt den omkomne i hjelpeløs tilstand.

- Jeg kan bekrefte at det var alkohol med i bildet, men vil ikke kommentere saken ut over det, sier Bysting.

Det har så langt ikke vært aktuelt å fengsle den siktede, som ble sluppet løs etter avhør søndag. Flere personer er avhørt i saken, men uten at det har kastet noe videre lys over dødsfallet.

(NTB)

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer